М'яко ексфолює шкіру, надаючи їй глянцевого сяйва;
Видаляє всі сліди видимих забруднень, очищає пори та сприяє їхньому звуженню;
Зволожує, заспокоює та пом'якшує дерму;
Відновлює кислотний баланс шкіри;
Насичує шкіру вітамінами, амінокислотами, антиоксидантами та поживними речовинами;
Вирівнює колір обличчя, робить його яскравішим.
Фруктовий оцет - отриманий при мацерації яблука з абрикосом та персиком. Багатий натуральними AHA кислотами, амінокислотами та моносахаридами, такими як фруктоза, олігосахариди та вітаміни. Доведено, що AHA кислоти роблять колір обличчя більш рівним, тоді як моносахариди та амінокислоти утримують вологу в шкірі, забезпечуючи необхідне зволоження.
Ожиново-малиновий оцет - рослини малини та ожини обробляють методом холодної екстракції з контрольованими періодами мацерації та перколяції протягом 24-48 годин. Використовується для відновлення балансу та легкої ексфоліації шкіри.
Пребіотики - це глюко-олігосахариди, що підтримують делікатний мікробіом шкіри, перший захисний бар'єр шкіри.
Кактус опунції Opuntia ficus-induca - містить такий потужний антиоксидант, як вітамін С. Використовується для заспокоєння та зволоження шкіри.